Розбаньте мене
|
|
КуМ4иК | Дата: Четверг, 24.04.2008, 14:55 | Сообщение # 16 |
Деда
Статус: Offline
| Quote (Samyray) Чуеш ти ти шо ваще охерел ппс він мене тут обзиває иа я як ба знав де ти живеш то я ят закопав і зачем мне чити ето не мне а моему знакомому он ищет чити которим пох баниш ти меня или нет ясно і він хоче знайти таки чіти ось я хотів їх випробувати бо він мене попросив і я нечітерю ніде ясно нашо мені бан на всіх серверах мира я шо чітер чи шо??? нерозумію от ти інколи не пробувпав іграти з чітам якшо ти скажеш не то ти найобуєш ясно бо всі їхоть раз пробували а я непробував а тестував ясно те!!!! Я бы чисто за орфографию розбан не давал. Да и так ты походу маленький еще, чтоб тебе что-то объяснять... А так знаешь, не пойман - не вор. Тебя поймали. Прощай.
|
|
| |
Samyray | Дата: Четверг, 24.04.2008, 22:36 | Сообщение # 17 |
Newbie
| Всві такі розумні да? ваще хто знаеш чи любий из вас не юзал чити ?? докажіть то шог тя адмін неспалив і ти вже нечітер да?? а я невірю шо ніхто з вас невключав чіти (крім Mafiozi) докажіть мені а? слабо я розумію той самий Taurin ти бачив як знайомі включають чіти і їх невкючав? брешеш ппс а ти шо з орфографією та я тіки за це б тебеб забабнив яке ти право маеш мені шось говорити за мою орфограму?? ти ваще може маля і тут меші шось торочиш хто ти такий шо нелюбий українців чи шо ти ващде знайшовся мені тут грамолтний задрали вже всі всі такі чесні мудрі а я тут значить пишу по українськи і всі вже тут на мене наїжають ббо ви росіяни?? задрало мене це шо самі умні тут чи шо?? шо ви тут мене так грузите хто ви такі ваще??7 фраеми гвлімі задрали мене вже за сьоднішній вечір та ви тут напевно поки адміна нема всі чіти включаєте і я нічо поганого про адміна немаю наівдмінно від того шо я маю проти вас !одни тут такий ангелок чіти ніколи неюзав другий орфорафічний дуже а третій праведний всі бан бан!!! подивися б я на вас коли ви б просили про розбан і тут вам таке писали ви б казазли оо так так я натворив погано нерозбанюйте мене? ні ви ю написали розбаньте мене бо я невинен!! а коли я прошу то всі такі мудрі бан ! бан! задрали вже ну шо адміни думаете мене розбанювати чи не??? всі після цього пишіть хто шо про мене думає!! небійтесь пишіть пишіть!! грамотні знайшлись !!
|
|
| |
TAURIN | Дата: Четверг, 24.04.2008, 23:12 | Сообщение # 18 |
[C.r.i.m.e.s]
| Quote (Samyray) той самий Taurin ти бачив як знайомі включають чіти і їх невкючав? Повторяю ещо раз: Читы никогда не юзал, не юзаю и юзать на собираюсь.Quote (Samyray) шо нелюбий українців чи шо ти ващде знайшовся мені тут грамолтний задрали вже всі всі такі чесні мудрі Не паскудь рідної мови...
Играю в пол силы что бы не забанили. %)
|
|
| |
Samyray | Дата: Четверг, 24.04.2008, 23:17 | Сообщение # 19 |
Newbie
| [quote=TAURIN]Не паскудь рідної мови...[/quote] Чим я її паскужу?7 тим що кажу правду про тих хтьо тут сидить і починае мене грузити шо я чітер?? можу ти ше нормальний но дехто тут є точно шо ненормальний! [quote=TAURIN]Повторяю ещо раз: Читы никогда не юзал, не юзаю и юзать на собираюсь.[/quote] А хто тебеб знае чи ти юзаеш чіти чи не?? ти ж незмож доказазти!
|
|
| |
TAURIN | Дата: Пятница, 25.04.2008, 01:17 | Сообщение # 20 |
[C.r.i.m.e.s]
| Quote (Samyray) Чим я її паскужу? Ты пишеш на на украинском языке, а на каком-то албанском.
|
|
| |
r1P | Дата: Пятница, 25.04.2008, 11:30 | Сообщение # 21 |
БухгалтОр
| Какая разница как он пишет? Самурай, розбана не будет...И не нужно розпускать тут сопли что ето последний раз и т.д. А тем более как дите кричать НЕОБОСНОВАНО в ответку что мы тоже юзаем читы...

|
|
| |
TAURIN | Дата: Пятница, 25.04.2008, 12:02 | Сообщение # 22 |
[C.r.i.m.e.s]
| Quote (Koresh) Какая разница как он пишет? Я просто ответил на эго вопрос.
|
|
| |
КуМ4иК | Дата: Пятница, 25.04.2008, 15:28 | Сообщение # 23 |
Деда
| Quote (Samyray) задрали вже всі всі такі чесні мудрі а я тут значить пишу по українськи і всі вже тут на мене наїжають ббо ви росіяни?? Послушай, "маля". Ты сначала писать научись на украинском языке, а потом называй себя таким. У меня в паспорте написано "Украинец", но я не говорю на украинском по одной причине: Я НЕ ХОЧУ ПОЗОРИТСЯ ТАК ЖЕ КАК И ТЫ, хоть у меня с этого предмета и 10 когда-то в школе стояло...
|
|
| |
Jack_BoRo6eY | Дата: Пятница, 25.04.2008, 16:47 | Сообщение # 24 |
Решил задержаться
| Ух ты а зачем тогда создавать тему о "РОзбане" когда вы не хотите розбанить человека????
|
|
| |
empti | Дата: Пятница, 25.04.2008, 19:21 | Сообщение # 25 |
[C.r.i.m.e.s]
| для того, что б разбанить в том случае, если админ ошыбочно забанил... А у меня есть демка на Самурая, и все!!!! Понятно???
Последнему поросенку - сися возле жопы!!!!!
|
|
| |
Samyray | Дата: Пятница, 25.04.2008, 21:36 | Сообщение # 26 |
Newbie
| Не бо ви всі тут .... блін задлали дуже розумні а ти ваще москаль галімий позорити та ти свою бабу іди позорь дибіл галімий це ти себе тут позориш задлали всі дуже вмієте по російськи говорити? то йдіть там(це до українців які говорять російською) ти будеш не встидатися а лизати потім москалям сраку за їхній рубель бо ти ж російською гвоориш фраер ппс задрав мене цей все сайт написали шо моджна розбан а тут на те будудть тя обсуждати і обсуждати вже мене ******* дуже мудрі фраери ппс!!!
|
|
| |
TAURIN | Дата: Пятница, 25.04.2008, 22:18 | Сообщение # 27 |
[C.r.i.m.e.s]
| Quote (Jack_BoRo6eY) Ух ты а зачем тогда создавать тему о "РОзбане" когда вы не хотите розбанить человека???? Ее создает тот кого забанили, а не админы. Самурай если ты такой грамотный украинец, то пожалуйста розшифруй мне это А то чёт я не шарю как это будет по-украински.
|
|
| |
Jack_BoRo6eY | Дата: Пятница, 25.04.2008, 22:59 | Сообщение # 28 |
Решил задержаться
| Да но тему "Форма подачи розбана" вы создали.....хаха...ну вы смешные..
|
|
| |
|
r1P | Дата: Пятница, 25.04.2008, 23:55 | Сообщение # 30 |
БухгалтОр
| Воробей ты неадекват полный..На форуме каждого сервера есть такой роздел, админы тоже люди и имеют право на ошибку. Если бы я не создал етот раздел, то он бы рано или поздно появился. Таур вникай в вопросы. И хватит разводить диалог по поводу языка, каждый говорит и пишет на том языке, на котором он привык или умеет... Вас в Росии за такой руский и не так зачмырят, но никто етого делать не будет, поскольку понимают что везде свои диалекты. Тема закрыта. Воробей - устное предупреждение.

|
|
| |